СВОБОДНО ВРЕМЕ

Турист остана потресен от вида на младите хора в Ирландия

Турист, посетил Ирландия за три седмици, разказа, че е бил шокиран, когато е видял, че всички млади мъже и жени в страната изглеждат по един и същи начин.

Мъжът от Ванкувър в Канада разказа, че е прекарал по-голямата част от времето си, пътувайки с кола в западната част на страната, спирайки в Корк, Кери и Клеър, и е направил някои неочаквания наблюдения.

Първо туристът засипва с комплименти Ирландия, казвайки, че това е една „невероятно красива страна“ с „учтиви и отзивчиви хора“, но след това посочва нещо странно, което е открил за младежите там.

Всички те имали еднакви прически. Освен това момчетата носели един и същи вид дрехи, който винаги бил „някаква комбинация от анцуг“.

Ирландките също попаднали под зоркия му поглед и му направило впечатление, че много от тях са със силен тен и носят много грим, пише „Айриш Мирър“.

В Reddit канадецът споделя размислите си за Ирландия: „Това е въпрос без омраза или осъждане: само на мен ли ми се струва или всички млади мъже в Ирландия имат една и съща прическа и носят едни и същи дрехи? Главата е обръсната почти до нула отстрани и отзад, с един кичур коса отгоре. Дрехите са някаква комбинация от анцуг.

По същия начин друго наблюдение е, че много от младите момичета са с МНОГО тен (и носеха много грим). Солариумите там много ли са популярни?“.

В коментарите ирландци му дадоха някои отговори: „Не ти се струва само на теб. И обикновено е фалшив тен. Солариумите стават все по-малко популярни“.

„Хубаво е да знам, че не виждах един и същи човек отново и отново“, отвръща шеговито канадецът.

„Винаги си мисля, че виждам племенника си в града, но се оказва, че е поредният клонинг“, пише друг ирландец.

„Придавам еднаквата прическа и дрехи на факта, че ирландските младежи безмилостно тормозят всеки от приятелите си, който се отличава от тълпата“, коментира потребител.

А една ирландка признава: „Да, ние, ирландските момичета, сме много несигурни заради бледата си кожа“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *