СВОБОДНО ВРЕМЕ

Мирослав Павлов се събуди от комата / СНИМКИ

Преди три месеца нашият колега старшина Мирослав Павлов пострада сериозно при изпълнение на служебните си задължения. Седмица след инцидента никой не даваше гаранции, че той ще се събуди от комата, в която беше изпаднал след тежката закрита дифузна черепно-мозъчна травма, съобщиха от Силите за специални операции. И добавиха:

Днес, три месеца по-късно, старшина Павлов вече е в съзнание, разговаря с близките си, с медиците от Военна болница – Пловдив, като бавно възвръща функционалните възможности на тялото си.

Този напредък изцяло дължи на лекарите от ВМА – София и Пловдив, всекидневните грижи на своето семейство и моралната подкрепа на всички негови колеги и приятели, които се молят ежедневно за неговото възстановяване.

Сега, той има нужда от интензивно лечение и специална рехабилитация, които да помогнат за връщането му към нормален начин на живот.

Към настоящия момент в #СКСО е инициирана кампания за ежемесечно събиране на средства на доброволен принцип за подпомагане на лечението му. За възстановяването му е необходимо в кратко време да се събере сума от 150 000 евро, която е непосилна за неговите близки.

Виж и това:  BG баровецът с Бугатито блокира движението в Монако ВИДЕО

Средствата са необходими за специализирана рехабилитация, медикаментозно лечение и транспортиране до болничното заведение в чужбина, като на този етап е разговаряно с болници в Турция и Израел.

Обръщаме се към Вас с молба – помогнете ни да съберем нужните средства за лечението на Мирослав и да дадем шанс на един достоен военнослужещ от Специалните сили на Българската армия да си върне живота!!!

Дарителската сметкa

„УНИКРЕДИТ БУЛБАНК“ АД

IBAN: BG69UNCR70001525005765

BIC: UNCRBGSF

Валута: ЛЕВА

Титуляр: Мирослав Павлов Павлов

PayPal: help_miroslav@abv.bg


Вече може да ни следвате и в „Telegram“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.