СВОБОДНО ВРЕМЕ

11 души персонал обслужват бизнесмена Нинджата на 35-метровата му яхта край Халкидики и Монако

Благоевградският бизнесмен Николай Динков-Нинджата, съпругата му Полина и двете им дъщери вече цял месец са на почивка край остров Халкидики, пише Струма ком.

С 35 метровата яхта, която Динков купи преди години, по повод годишнина от сватбата си с Поли, семейството пори вълните, наслаждавайки се на морската шир, далеч от градския шум и суета.

Яхтата е акостирала това лято освен край браговете на Гърция и в Монако, където са паркирани яхтите на едни от най-богатите хора в света.

Бижуто носи името “Нов живот”/ New life/, разполага с 4 спални, а за комфорта на семейството и гостите им се грижи персонал от 11 човека.

“Кръстих яхтата “Нов живот”, защото съм загърбил стария си живот и много хора в него “, казва шеговито бизнесменът, известен с екстравагантните си покупки и страстта си съм луксозните автомобили и лукса в живота си.

Динков притежава най-скъпия автопарк в региона -две Ферарита, Ролс Ройс, Порше Панамера, два автомобила Ауди А 8 и продължава да се оглежда за още спиращи дъха машини.

“Човек освен да работи и да печели, трябва да знае как да харчи парите си, за мен да доставя удоволствие на любимите си хора, съпругата и децата ми, е смисъл в живота.

Цяла година работихме много, затова и можем да си позволим един месец на релакс без ограничения. Осигури си лукса, другото само ще дойде, казва с усмивка, собственикът на една от най- мощните строителни фирми в областта и човекът, който спечели над 7 млн. лв от тотото.

 

Снимки: Струма ком

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *