СВОБОДНО ВРЕМЕ

Русата Златка каза защо са се разделили с Благо Джизъса

„Егото на Благо ни раздели, където е то, няма любов.“

Това обясни като причина за краха на връзката си с Благой Георгиев Златка Райкова.

Русото изкушение вчера отговори на въпроси на фенове как се развива новата й връзка и причините, довели до раздялата й с футболния национал.

Според Златка няма място за любов, когато егото е голямо. Красавицата се радва на новата любов на известния тенисист, произлизащ от заможен арменски род – Карен Хачатрян. Името му преди няколко години бе замесено в скандално обвинение, че е взел участие в пет уговорени мача. След случилото се правата му в спорта бяха отнети за неопределено време.

С Карен участничката в шестия сезон на предаването за имитации „Като две капки вода“ е от няколко месеца. Двамата са влюбени, а Златка е много щастлива, тъй като Карен й давал всичко, което Благо не й дал.

Виж и това:  Анита на Рачков разтуптя мъжките сърца с тези снимки

„Обича ме и ме уважава. Гледа много добре сина ми. По-голяма стабилност от тази не ми е нужна“, пише Райкова на фен, който я хвали, че си отиват с новия й мъж. А на въпроса: „Има ли идея как ще кръстят второто й дете“, плеймейтката отговаря: „Имаме идея, да“, като уточнява, че вече мечтае за бебе от Карен.

Междувременно Благой Георгиев също не спира да се хвали с новата си съпруга – Полина Спасова. Във вчерашния ден Джизъса отново пусна пост с нея от разходка в гората. „Това е голямата ми любов“, не спира да хвали любимата си бившият национал по футбол, пише „България днес“.


Вече може да ни следвате и в „Telegram“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.