СВОБОДНО ВРЕМЕ

Майка от Петрич видя ужасяващи СНИМКИ на сина си в Лондон и веднага… СНИМКИ

Петричанин във видимо неадекватно състояние, мръсен, мършав и без документи за самоличност, обикаля улиците в Лондон, това стана ясно от публикация във фейсбук страница, на която се отправя призив за помощ на нашенеца, който не знае нито кой е, нито как е попаднал в Лондон , нито защо е там, пише struma.com.

От коментарите в страницата става ясно, че момчето от публикуваните ужасяващи снимки се казва Иван Георгиев и е от Петрич. След като снимките му бяха разпространени във Фейсбук, майка му Севда, заедно с нейн племенник е заминала спешно за Лондон, където го търси, за да го прибере.

Според източници на изданието, жената видяла снимките и се задействала незабавно. Синът и не е сред известния кримиконтингент в Петрич, не е и известен с пристрастеността си към наркотиците тук. Напуснал е България през Калотина преди около 5 години. Оттогава не се е прибирал. Има регистрации в полицията – за шофиране без документи и кражба, когато е бил дете.

Какво се е случило с Иван в Лондон, дали там е попаднал на „лоши приятели“ и е започнал да се дрогира, или е рухнал психически никой не знае, но е факт, че в момента той изглежда ужасяващо, а какво е преживял зад границa e неясно.

Виж и това:  Уникалната Нели на 63 години! Набор е на майка ми, а изглежда по-млада от мен!

 


Вече може да ни следвате и в „Telegram“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.