СВОБОДНО ВРЕМЕ

Голяма наша звезда влиза във “Фермата”! Спрягат се имената на Бербатов и братя Пулеви!

Българска знаменитост със световна слава влиза във “Фермата“, научи “Блиц“, а появата й в риалитито, което стартира на 3 септември, ще предизвика истински фурор.

Продуцентите са водили преговори месеци наред, за да ангажират в предаването една от най-големите родни звезди, но на този етап категорично отказват да разкрият името й.

Вероятно това няма да бъде представител на шоубизнеса, защото зрителите не биха се трогнали от поп или чалга певец. Залаганията са, че по-скоро на екрана ще изгрее популярен спортист.

На този етап слуховете се въртят около футболиста Димитър Бербатов, който навремето се прослави в “Манчестър Юнайтед“ и “Фулъм“. В обращение са също имената на братята Пулеви – Кубрат и Тервел. Въпреки че предизвикват полярни мнения и реакции, двамата имат твърдо ядро от почитатели.

Който и от тях да влезе във “Фермата“, със сигурност ще прикове зрителите. В предишните сезони риалитито също успяваше да привлече известни личности, но само като специални гости, а не като редови участници. Сред тях бяха икономистът Владимир Каролев, който вече не е между живите, гимнастикът Йордан Йовчев и певецът Орлин Горанов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *