НОВИНИ

От първо лице: Очевидец с нови разкрития за дъжда от пари в столицата, не било за първи път ВИДЕО

Пари валят от небето в столичния квартал Борово. Припомняме, че в събота следобяд жители на квартала забелязват пожарникари и полицаи, които събират, или по-скоро, берат банкноти от дърветата на улицата.

Улицата е „Ястребец“, предава Нова ТВ. На нея дърво до кооперация и още едно в съседство се оказват обсипани с банкноти, които Даниел забелязва мало след 19 часа в събота.

„Улицата беше отцепена от екипи на пожарна, на полиция, линейка. В началото малко получихме притеснения какво се случва, но бързо след това видяхме дървото, отрупано с пари. Ситуацията придоби малко по-комичен вид, когато опънаха стълбата на пожарната и започнаха да събират парите от дървото”, разказа мъжът.

По думите му малко по-късно в групата на квартала във Facebook е видял, че става дума за жена с психически заболявания, която често изхвърля пари, бижута и предмети от балкона си.

Още през 2019 година, а и тази пролет, са подавани сигнали до полицията за подобни действия на жената, която по първоначална информация е на 77 години. Полицията търси нейни близки.

Сумата, събрана от пожарната и полицията, е голяма. Оттам не пожелаха да я посочат точно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.