НОВИНИ

Мрежата кънти: Красавицата Вероника изчезна, скандална версия заплита мистерия СНИМКИ

Вероника Бончева е в неизвестност от неделя. Това твърди майката на 26-годишното момиче – Марияна Бончева.

В профила си в социалната мрежа родителката е публикувала статус, в който обяснява, че детето й липсва от неделя. Двете са родом от Казанлък. Бончева моли всеки, който има някаква информация за детето й, да я сподели. Специално внимание тя обръща на „приятелите й“ от София.

Родителката е поместила и снимка на девойката.

Мистерията покрай случая обаче се заплита заради стотиците коментари, които валят под публикацията.

В тях, освен искрено съчувствие към майката и пожелания бързо да открие детето си, присъстват и много странни информация.

Според потребителите на социалната мрежа Вероника е имала проблеми със семейството си и не е напълно с разсъдъка си. Това личало от статусите й в социалната мрежа. Много от потребителите споделят и още нещо зловещо.

По думите им момичето има вземане – даване с мъж на име Валентин Вътов. Ето какво точно казват те:

„Тя със сигурност е жертва на този младеж. Като разпространявате снимката й в социалните мрежи само ще я вбесите. Отидете в полицията, но ако е пълнолетна, ще ви кажат, че трябва да изчакате три дни. Тя мисли, че е намерила мъжът на живота си. Лесно се проследява всичко в профила й. Дано имате късмет и всичко да премине бързо“.

Тук обаче коментарът на Мария Василева не се изчерпва. Тя продължава:

„Погледнете профила му. Не е трудно да се досетите какъв типаж е. От нейните публикации става ясно, че е безумно влюбена. Дано не я направи жертва на трафик. Те се спират само когато зад момичето има здраво семейство и знаят, че ще я търсят“.

Друга потребителка пита дали девойката няма ментални проблеми. По думите й тя звучи много влюбена, но с големи проблеми с родителите си.

В коментарите се разпространява и статус на Вероника, в който тя разказва как само за седмица в София се е сблъскала с много опасни хора, от които обаче е получила повече добро отношение, отколкото от когото и да било през целия си живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *