НОВИНИ

Стотици роднини и приятели изпратиха Камен Костадинов в последния му път СНИМКИ

Близки, приятели, политици и общественици си взеха последно сбогом с политика и бивш депутат от ДПС Камен Костадинов в храм „Света София“.

На опелото присъстваха Симеон Сакскобургготски, Емил Костадинов, Борислав Михайлов, Тодор Батков, лидерът на ДПС – Мустафа Карадайъ, Йордан Цонев, Хамид Хамид, Константин Папазов, Кирил Добрев, Михаил Миков, Румен Петков и много други известни политици, бизнесмени, обществени и дейци.

Камен Костадинов бе дългогодишен член на Централното бюро на партията и член на изпълкома на Българския футболен съюз. Той бе знаков и много уважаван бизнесмен.

Минути след поклонението лидерът на „Движението за права и свободи“ Мустафа Карадайъ изказа още веднъж съболезнования за загубата на Костадинов:

„Днес се сбогувахме с един от ярките политици и истински демократи – Камен Костадинов. Той бе човек с голямо сърце, за когото ДПС бе живот, мисия и кауза.

Като дългогодишен член на Централното оперативно бюро на ДПС, Камен Костадинов бе пазител на заедността, философията, която обедини три поколения политици в ДПС. С огромно желание развиваше структурите по места, учеше младите на всеотдайност. Не се примиряваше с фалша в политиката. Беше близък приятел и съратник.

Поклон пред светлата му памет!“

От БФС също се преклониха пред паметта на дългогодишния член на Изпълкома.

„Президентът Борислав Михайлов и ръководството на Българския футболен съюз изказват най-искрените си съболезнования към близките и роднините на големия професионалист и истински добър човек Камен Костадинов. Той никога няма да бъде забравен. Поклон пред светлата му памет!“, написаха от БФС.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.