СВОБОДНО ВРЕМЕ

Страшна диагноза след рутинен преглед! Съпругата: Помогнете, хора!

Наш приятел, баща на две деца от Пловдив, се сблъска с жестоката диагноза рак. За съжаление сумата за лечение е непосилна за семейството и близките им и ние, всички техни приятели и познати ви молим от все сърце да дадете гласност на нашия случай, за да може да се включат колкото се може повече добри хора, за да помогнем на Иван да отгледа децата си. Историята разказва Plovdiv24.

Ето повече информация за случая:

Добри хора, обръщам се към Вас с молба за помощ, защото най-коварната болест се промъкна и в нашия дом. Появи се неусетно като змия – безшумна и отровна, за да се настани агресивно в тялото на съпруга ми Иван.

Иван е един от вас, баща на две деца, който с обич и честен труд обгрижваше семейството ни доскоро. Един рутинен преглед преди месец преобърна целия ни свят. Диагнозата “Рак на панкреаса” бе шокът, който се стовари над дома ни.

Но Иван има шанс да живее! Семейство ни е обикновено и ще ни е невъзможно да се справим финансово в тази ситуация за неговото лечение. С Вашата подкрепа той може да пребори рака!

Завършването на сина ни тази година бе повод за бащина гордост и щастие и Иван истински вярва, че  ще успее да види така и дъщеря ни! Заедно можем да помогнем на един български баща да оцелее.

Никой не се бори сам!!!

Благодаря Ви от сърце и душа! Пазете себе си и близките си!

Пояснение за целевата сума и офертата: към момента имаме оферта само за предварителните изследвания, които се правят и след това ще ни бъде дадена оферта за лечението, като по предварителни разговори с други пациенти ще е около 150,000 лева.

Средства можете да дарите тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *