СВОБОДНО ВРЕМЕ

Зрителите съзряха манипулации в “Игри на волята” заради постоянните победи на Жени Джаферович

За пореден път една от най-обсъжданите участнички в Игри на волята извоюва победа за отбора си и спаси някой от елиминации. Дори водещата не пропусна да отбележи, че тя е най-добрата.

“Най-добрият играч във вашия отбор беше Евгения Джаферович”.

При което Жени не пропусна да наблегне, че дава всичко от себе си за отбора.

“Нямам здрав крайник, но си струваше. По-важното е, че оставаме всички заедно и продължаваме напред”, каза тя.

Зрителите съзряха манипулации в “Игри на волята“ заради постоянните победи на Жени Джаферович и се усъмниха, че всичко е нагласено, така че тя да печели винаги. Ето какво пишат хората:

Е, как няма да го обърне след като се метна с нейните хиляда кила върху трупата. Ама нали е Джаферович – за нея всичко може. Еееех, Нова, Нова, нищо ново под слънцето.

Потвърждавам ви – Жени е силно човек на всички български продукции и всичко е НАГЛАСЕНО! Тя печели! Освен това предстои да спечели “Биг Брадър”, “Стани Богат”, “Като две капки вода” и “Бразди”!

Всичко е организирано и направено така, защото всички телевизионери знаят, че това ви дразни. 200 човека екип всяка вечер имат съвещание и стигат до следния извод:

“Ще нагласим цялото предаване, така че Жени да спечели, защото това би вбесило Милчо от Павликени и Донка от Ливуново най-много!”. И после се смеят, гадовете!

Браво на вас, че разкрихте истината.

Всички пъзели са дадени на Жени предварително, на игрите всъщност има невидими въжета с които я носят. Ако СЛУЧАЙНО Жени загуби игра, това е само да ви замажат очите!

Даже ако не спечели предаването, пак ще ѝ преведат наградата.

Много е яко, че това ви е ясно, страхотно прозорливи, мъдри и точни сте!

И как успя???? С побутване! Айде бе, не сме толкова прости!!!! Той Димо и каза, че не може да седи отгоре, ама нали “СМЕ СИ НАШИ“, после се направихме, че не виждаме. Аман вече, честно!!!!!!!

Не Може да лежи отгоре, а почти през цялото време това прави. Бива бива да се бута човек ама чак така…

Джаферович на 100% не спечели честно. Дори и след забележката да не лежи като коала отгоре тя пак така. С нарушаване на правилата и както И е удобно ли ще се добута до финалите?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *