СВОБОДНО ВРЕМЕ

Мариана Векилска изненада всички с острия си и доста пиперлив коментар: Големи свине сме!

Телевизионната водеща Мариана Векилска открито се нахвърли срещу поредното безумие по улиците. Тя изненада всички с острия си и доста пиперлив език, какъвто досега не е използвала.

Преди няколко месеца тя реагира на хората, които не почистват след домашните си любимци и оставят изпражненията им наред тротоарите.

Водещата се дразни на хората, които оставят храна край кофите за боклук. Тя смята, че по този начин не помагат на бездомните кучета и е доста крайна в думите си, наричайки хората „свине“.

„Премълчавам коментари за катастрофи по пътищата, за трагедии, смърт и загуби. Не пиша и по празници. Искам да споделям красота. Обаче за националната простотия не мога да премълчавам.

Освен, че много хора продължават да не си събират след кучетата, също храчат – тлъсти храчки – по асфалта без притеснения и си хвърлят

© Фейсбук

фасовете, чашките, опаковките и цялата гнус, която произвеждат. А някои много БЛАГОРОДНО оставят до кофите за боклук остатъците от риба, кокали, всякакви помии, че и 1 кг сурова кайма. И си мислят, че правят голямо добро на бездомните животни. Хората сме големи свине. Без извинение. п.с.: всичко това са впечатления само от тази сутрин“, пише тя под кадър, който е заснела по време на сутрешната си разходка с нейния домашен любимец.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.