НОВИНИ

Скандал до бой в “Панорама”

Намесата на водещия на “Панорама” Бойко Василев предотврати сбиването между двамата кандидати за депутати.

В предизборния дебат в “Панорама” тази вечер за малко щеше да се стигне до физически сблъсък.

Председателят на ПП “Глас народен” Светослав Витков стана от мястото си, отиде до Димитър Митев от “Българска социалдемокрация – Евролевица” и го призова да излязат навън, за да се разберат, предаде OFFnews.bg.

Витков се засегна най-много от репликата на Митев, че е чалга певец.

Слуга на комунист никога няма да стана, нито слуга на Сашо Томов, ядоса се Светльо Витков.

В първия половин час предизборният дебат вървеше спокойно, но след това напрежението започна постепенно да се покачва. Това стана при обсъждането на войната в Украйна.

Лидерите на Европейския съюз вместо да полагат усилия за прекратяване на войната в Украйна, истерично говорят за победа на Украйна. Войната продължава заради слабите лидери на ЕС. За нас е важно да има национално единение, каза Димитър Митев от “Българска социалдемокрация – Евролевица”, предаде Новини.бг.

Това са опорните точки на руската пропаганда, това го има само в техните болни мозъци – искаме мир, но правим война, искаме мир, но убиваме жени и деца в Украйна, заяви Боян Расате от “Български национален съюз”. Ние категорично трябва да се откъснем от нашата зависимост от Русия, подчерта той.

Говорим си за Русия, Украйна САЩ, а къде е България? Русия, Украйна и САЩ не ме интересуват. Мен ме интересува да мога да си плащам сметките, народът ни да е добре, посочи Светослав Витков от “Глас народен”.

Ние трябва да запазим пълен неутралитет. В кой момент ни питаха искаме ли да влезем в НАТО? Докога ще ни делят? Нас ни интерсува българският народ. Срещу нас е изправен Планът Ран-Ът и световният сатанизъм. Идващата студена зима е планирана от глобална ционистка система и илюминатите, обяви Венцислав Ангелов от “Народна партия Истината и само Истината”.

Ние можем да обичаме една или друга държава, но нашата задача е да запзим националния ни интерес, отбеляза Георги Неделчев от “Български съюз за директна демокрация”.

Украинските бежанци бяха настанявани в хотели, разкладката им беше над 1000 лева на месец, а за българите, бедстващи слдед наводнението в Карловско, на държавата ѝ се свиди се дава еднократна помощ от 350 лева. Това е унизително, каза Минчо Христов от “Движение на непартийните кандидати”.

Погнусен съм от това, което каза г-н Христов, това е взето директно от хибридната руска пропаганда. Цялото ограбване на българската държава се осъществи от една партия, която се трансформира в БСП, от която беше депутат той. Не трябва да търсим вина в майката, която бяга, защото някакъв ненормален чеченски главорез иска да я изнасили, заяви Боян Расате.

Малко след това напрежението ескалира рязко и в студиото се завихри скандал с участието на Светослав Витков и Димитър Митев. Двамата си разменяха обръщения “комунист” и “слуга на комунистите”, а Митев нарече Витков “чалга певец”.

Витков стана, отиде до Митев и го повика навън, за да се разберат “по мъжки”.

Така се бият комунисти, това се случва, защото не ги тепахме навремето, заяви Витков, като подвикваше “лигльо” към Митев. След като водещият Бойко Василев успя да разтърве двамата,  Витков си седна на мястото и каза, че не може да не се засегне, когато му се подхвърля репликата “чалга певец”, защото, по думите му, никога не е бил такъв. Малко по-късно той пак се ядоса, отново отиде до Митев и влезе в словесен блъсък отблизо с него.

След това отново зае мястото си кратко, но после стана и напусна студиото, обръщайки се към Митев с думите: “Ще те чакам отвън”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *