СВОБОДНО ВРЕМЕ

Златка завежда дело срещу Джизъса

Грандиозен скандал избухна между бившата любовна двойка Златка Райкова и Благой Георгиев.

Повод за искрите стана гостуване на футболиста в телевизионно предаване. Макар да не каза и една лоша дума за майката на сина си Благой-младши, някои коментари на неговите родители-Румяна и Жоро, разпалиха истинска война.

“Много бяхме против тази връзка. След раждането на детето малко ни се обтегнаха отношенията със Златка. Една година не поддържахме връзка”, каза майка му.

Малко след предаването красавицата избухна с коментари и заплаши бившата си половинка, че ще се срещнат пред Темида.

“След това днес той ще вижда моето дете, както и другите само чрез съд”, не сдържа гнева си русата плеймейтка. Двамата досега не са влизали в съдебната зала, за да уредят попечителството над малкия Благой.  Потърсена от “България Днес“ за коментар Райкова категорично отказа да говори за случилото се.

Според Златка Благой изобщо не се грижи за наследника си и не оказва дори финансова помощ. Златка твърди, че с новата й половинка Карен плащат за частна детска градина, защото не е приет в държавна. Въпреки това не е поискала пари от бившия си.

“Казах му – Нямаш-нямаш. Ок.”

В коментарите Златка многократно захапа Благой именно за финансовото му положение. Тя не скри, че именно лошото финансово състояние на Благой изиграло лоша роля в отношенията им.

“Издръжката на децата и частното училище на дъщеря му ги плащах аз. Кредитите и заемите му ги плащах аз. Сметките вкъщи и дрехите съм поемала аз. Не спях и работех. Нямам думи колко съм обидена. Не спях, а работех, за да ги издържам“ огорчена е Райкова.

Благой също запази мълчание за обвиненията на бившата си.

Между Райкова и Георгиев бе замесена и първата приятелка на футболиста – Христина Витанова, от която има две деца. От думите на родителите му стана ясно, че Златка често е говорила против нея. Били са в лоши отношения още от участието на Златка и Благо във ВИП Брадър преди години. Тогава плеймейтката определи Витанова като “зло“. След последните й думи обаче изглежда двете не са толкова в лоши отношения, защото блондинката намекна, че ако Христина проговори за проблемите с футболиста ще “стане мазало“.

Изненадващо Райкова получи нож в гърба от нейна стара приятелка – Николета Лозанова. Любимата на Ники Михайлов поздрави Благой за интервюто с думите: “Много проницателни коментари от страна на родителите ти“, което бе директен удар срещу Райкова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *