СВОБОДНО ВРЕМЕ

Отпаднал от „Фермата“ направи на пух и прах Аксения и Симона

Аксения и Симона станаха малко като Иван и Андрей, това заяви отпадналият от „Фермата“ кметски наместник Георги Корчев. „Те са като закачени – бяха заедно на сала, двете са най-добре изглеждащите жени в предаването, макар че това е въпрос на вкус и вървят заедно“, обясни той в предаването „Преди обед“ по bTV. Георги обаче подчерта, че всяка от тях е индивидуалност.

„Те са дует, но когато едната пее фалшиво, няма как другата да не каже „чакай малко“. Все пак двете не са женени“, така Георги коментира, че и Симона вече се кара на станалата прословута с егоизма си Аксения. Той добави също, че има обяснение за поведението на последната.

Според отпадналия участник, Аксения показва характерното за по-младото поколение схващане, че всички са им длъжни. По въпроса за станалото огромен проблем доене на крава, Георги разясни, че в отбора на младите участници никой не знае как да се справи с тази задача, затова и няма кой да покаже на Аксения как се прави това. Той самият се научил на това като се подготвял за „Фермата“ и сподели, че като му хванеш цаката, става лесно, но с уговорката, че пак се иска известна сила в ръцете.

Георги Корчев и останалите участници в обсъждането на Аксения в „Преди обед“ – актрисата Красимира Демирова и участничката в последния „Сървайвър“ Анелия обаче признаха, че отборът е постъпил жестоко с нея. Те бяха единодушни, че просто не е човешко да оставят жената да спи навън без завивки, защото така може да се разболее. Дори и от практична точка, на никого не трябва болен ратай, заявиха те.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *