НОВИНИ

Нагъл син на единия от „слепите“ братя фучи с 200 км/ч

Крушата не пада по-далеч от дървото. Тъкмо новините около подвизите на небезизвестното семейство Маринови от Долни Дъбник станаха по-оскъдни заради пребиваването на голяма част от тях зад решетките, и хоп! – появи се нов герой, явно стремящ се да влезе в медийното пространство с 200 км/ч., пише glasnews.

Става дума за сина на единия от „слепите“ братя – Станьо Маринов, и племенник на брат му Горан Станев, които в момента се подвизават в затвора.

Иван Маринов, слава богу, не е сляп и даже има шофьорска книжка (за разлика от баща си и чичо си). Което вероятно в неговото съзнание означава едно – че може да фучи напълно необезпокояван по пътищата с BMW-то си, вдигайки 200 км/ч и фукайки се със стореното в социалните мрежи.

БЕЗОБРАЗИЕ: Синът на единия от "слепите братя" от Долни Дъбник фучи с 200 км/ч

„Героизмът“ се случва между Плевен и Долни Дъбник, където ограничението е 90 км/ч. Това означава, че наследникът на Станьо Маринов е превишил скоростта „само“ със 110 км/ч. Това, разбира се, е повод за гордост, което автоматично става ясно от коментара на Иван:

Шест години след акцията на МВР, ДАНС и прокуратурата в Плевен през януари 2014 г. срещу ромския клан от Долни Дъбник, слепите братя Горан и Станьо най-накрая влязоха в затвора за пране на пари. Първо отведоха Горан Станев да търка наровете, а после задържаха в Англия и избягалия му брат Станьо Маринов, след което беше екстрадиран в страната ни и сега прави компания на брат си в затвора.

Станьо трябва да лежи 9 години за пране на пари. Брат му е осъден на 3 години, а майка им е в затвора за 8 години.

БЕЗОБРАЗИЕ: Синът на единия от "слепите братя" от Долни Дъбник фучи с 200 км/ч

При решение на ТЕЛК за 100% нетрудоспособност и слепота, братята шофираха без проблем луксозните си автомобили.

На „слепците“ им бяха отнети само инвалидните пенсии, които не съответстват на лукса, в който живеят.

Цялото семейство е разследвано за пране на пари. Братята са подсъдими заедно със своите родители – Иванка и вече покойния Иван Маринов, както и сестра им Елисавета Маринова.

Само преди дни друг джигит, движещ се с 200 км/ч уби френски гражданин с Поршето си на Околовръстното шосе в София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *