НОВИНИ

Синът на легендарния Тодор Колев прекъсна черната серия в живота си

Синът на легендарния актьор Тодор Колев от брака му с шуменката Иорданка Кирилова отново е на крилете на любовта след две тежки раздели.

Александър сам оповести щастливата вест, но не пожела да разкрие самоличността на новата жена до себе си.

Наследникът на големия артист предпочитал връзката му да бъде далеч от светлините на прожекторите, тъй като предишните му любовни отношения бяха публично достояние и завършиха с фиаско.

Освен с нова любов Сашо може да се похвали и с нова работа. Той е започнал като специалист към американска компания за застраховане, но това в никакъв случай не означава, че е напуснал пределите на родината. Мащабната фирма, чиято централа се намира в Кеймбридж, щата Масачузетс, предлага възможност за дистанционна работа на своите служители от всички точки на света, а заплащането е повече от добро. Преди да стартира кариерата си в международния застрахователен гигант, Александър беше част от екипа на фирмата на съпруга на ТВ водещата Нана Гладуиш.

Александър Колев е син на Тодор Колев от Йорданка, която е втората съпруга на актьора. Тя от дълги години живее в Канада.

Колев-младши е наследил музикалния талант на известния си баща, но пред цигулката е избрал ударните инструменти. Досега е свирил с различни банди в нощни клубове, а в последно време музиката му е само хоби.

През 2019 г. Александър се раздели с годеницата си Деница, с която не криеха любовта си в социалните мрежи и мислеха за венчило. Две години по-рано пък той се разведе с първата си съпруга Ани Тенева, с която се взеха на дискретна церемония в семейната къща в Симеоново през 2013 г. Тогава Александър бе едновременно щастлив и тъжен, защото баща му вече не бе между живите, за да го види като младоженец. Две лета по-късно с Ани им се роди дъщеричка, на която двамата дадоха красивото име Изабела, а малко след това се разделиха, но запазиха добрия тон.

Александър е в отлични отношения и със своята сестра Албена Колева, която е дете на Тодор Колев от първия му брак с Адриана Палюшева. Преди две години те успяха да уредят напълно въпроса с наследството от баща им, след като дълго време се съдиха с последната му жена Мария, която претендираше за лъвския пай от имуществото на покойния си съпруг.

В крайна сметка съдът раздели спорните имоти, а децата на артиста решиха да продадат жилището му в София и да си поделят сумата по равно, пише „Ретро“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *