СВОБОДНО ВРЕМЕ

ДВОЙНАТА КЪРВАВА ЛУНА изгрява в небето днес: Преобръща живота на 4 зодии! Какво да (НЕ) правим, за да не изпуснем късмета:

Тази нощ, на 10 октомври , в небето ще изгрее т.нар. двойна Кървава луна. Намираща се в безстрашния Овен, явлението е свързано с независимост и любов към себе си. Всъщност това пълнолуние е изключително рядко. Това е едно от последните Пълнолуния, които няма да преминат под знака и на Затъмнение до края на 2022г. Това ни дава усещането за спешност и неотложност, което значи, че ще свършим доста задачи, които до сега сме отлагали.

кървава луна

Какво е кървава Луна?

Тъй като Луната няма собствена светлина, тя разчита предимно на слънчевите лъчи, за да бъде видяна от хората на Земята. Но по време на лунно затъмнение тя поема светлината от земната атмосфера, карайки я да придобие привидно червен нюанс, откъдето произлиза и терминът „кървава луна“.

Днешното Пълнолуние се нарича двойно, защото всъщност ще се случи в поредица от две вечери. То ще повлияе особено силно на живота на 4 зодии:

Овен – светлините на прожекторите са върху Овните този месец. Пълнолунието изгравя в първия им дом на 9 октомври и сезонът зове Овена да инвестира време и енергия във връзките си, да задвижи амбициите си и да потърси свободата, която му е нужна, за да постигне целите си с лекота. Балансът е ключов за периода, а Пълнолунието ни напомня, че е по-добре да свършим някои неща сами, за да станат както трябва. Сега е идеалният момент да се фокусирате над личните си желания и страсти и ще спечелите много.

Рак – На 9 октомври Пълнолунието в Овен ще освети 10-тия дом на Раците, който направлява кариерата и публичния имидж. Това ще даде на Раците повече свобода в професионален план. Сега е идеалният момент да наблегнете на работата си и да напреднете в професионален план. Всичко, с което се захванете сега, ще пожъне успех.

Везни – в момента сте в период, в който всичко се върти около връзките в живота ви. На 9 октомври Пълнолунието осветява 7-мия дом на Везните, който управлява романтичните връзки и партньорствата. Сега е моментът да потърсите повече независимост във връзките си и да очертаете своите граници. Ако ви е трудно да намерите баланса, Пълнолунието ще ви помогне да си изясните всички спорни взаимоотношения.

Козирог – На 9 октомври кървавата Луна в Овен ще разкрие нуждата ви за независимост и ще ви помогне да разрешите някои семейни проблеми. Този сезон е доста натоварен за вас, особено в работен план, но Пълнолунието ще извади на преден план семейството и взаимоотношенията ви, така че не се колебайте да предприемете действие в тази сфера. Независимо дали планирате да се местите в нов дом или пък просто искате повече самостоятелност, това е идеалният момент са големи лични промени.

За да се възползвате максимално от това явление, от Bustle ни разказват какво е добре да избягваме и на какво да заложим.

Разберете тук:

Вземете си пречистваща вана

Пълнолунието е време за освобождаване, а това през октомври осигурява перфектната условия да се съсредоточите върху това с воден ритуал, с който да се отървете от негативизъм. Запалете свещи, използвайте етерични масла и повтаряйте мантри, за да утвърдите силата си.
Не се изолирайте

Овенът се управлява от първи дом, свързан с идентичността и уникалните личностни особености. Акцентирайки върху нашата автономия, кървавата луна може да се усети като период на изолация. Въпреки че е добра идея да дадете приоритет на себе си, пълнолунието си остава най-добрият момент за да се отдадете на общуване.
Манифестирайте

Пълнолунието притежава мощна енергия за привличане на желаното. Използвайте увереността на Овена, за да получите това, което искате. Независимо дали е да получите повече романтика или повишение, няма по-добра състезателна сила от тази на Овена, с която да проявите желанията си.
Не бъдете егоисти

Независимостта е добре изявена при Овена – той понякога е склонен да бъде самоцелен, но неговият сезонът ни учи как да разчитаме на другите. Бъдете особено внимателни към нуждите и желанията на другите и повдигнете духа на приятелите си. Помнете, че споделянето на светлината е начинът, по който всеки може да блести.
Фокусирайте се върху себе си

Като първи знак от зодиака, Овенът символизира Аз-ът. Докато сезонът на Везните се съсредоточава около партньорствата, това пълнолуние е добро напомняне да напълните и собствената си чаша. Тренирайте ума и тялото си чрез упражнения, учене, водене на дневник и медитация.
Не бъдете импулсивни

Като спонтанен огнен знак, енергията на Овен избликва в творчество. Макар следването на страстите ви към момента да ви носи удовлетворение, избягвайте да действате според желание, което е прекалено идеалистично. Претеглете възможностите си и помислете два пъти, преди да споделите новите си идеи.
Свържете се с околните

Въпреки че Овенът е знакът на Аз-а, все още сме фокусирани върху балансирането на нашите взаимоотношения. Оста Овен-Везни ни помага да управляваме нуждата от свобода с необходимостта от човешка връзка. Това е добър момент да съберете приятели за спонтанна вечер.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *