НОВИНИ

Трагедия: Първи СНИМКИ на таксиметровия шофьор, който бе убит жестоко в София, и семейството му

Убитият 35-годишен таксиметров шофьор оставя три малки момиченца сираци. В мрежата беше споделен кадър от 34-ият му рожден ден.

На снимката Христо Йорданов е прегърнал средната си дъщеричка и позира заедно със съпругата си и другите им две деца.

Друг кадър, споделен в мрежата, показва как Христо прегръща бебе, което най-вероятно е третата му дъщеричка, която е на около годинка и няколко месеца. Той е направен като колаж, на фона на таксиметров автомобил на фирмата, в която Христо работеше.

Има няколко версии за инцидента. До момента се знае, че до сбиването се е стигнало, защото и двамата водачи са влезли в еднопосочна улица. Таксиметровият автомобил е бил в нарушение.

По неофициална информация водачът на ударения от таксиджията автомобил е потърсил обяснение и го е попитал защо е предприел забранената маневра. От своя страна таксиметровият шофьор на висок тон му е отговорил: „Какъв си ти да ме питаш бе, момче?“.

В този момент двамата водачи излезли от автомобилите си и започнали да си разменят удари с ръце. Свидетелка на екшъна станала приятелката на шофьора от сивата кола. В един момент таксиджията се обадил по телефона на брат си и повикал подкрепление. Минути по-късно на ул. „Хъшове“ пристигнали няколко здрави мъже, които потърсили обяснение от 23-годишното момче.

По-късно дошла и полиция, която предотвратила опасното разрастване на разпрата.

За съжаление 34-годишният шофьор на таксито издъхнал от причинените му травми.

Христо Йорданов оставя три малки момиченца сираци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *