НОВИНИ

Деница Сачева : Поведението на депутатите инфантилно !

Депутатката от ГЕРБ Деница Сачева нарече поведението на народните представители инфантилно. „Трудно е да дам отговор на въпроса дали ще се избере председател на НС. Поведението, което виждаме към момента, е инфантилно“, коментира пред БНТ тя.

„Това поведение е част от продължаване на практиката на ПП на двуличие и лъжа, защото те се обявиха за конструктивна опозиция, но не виждаме нито да са конструктивна, нито опозиция. Не предлагат решение, което блокира НС. Това поведение е изключително безотговорно“, каза Сачева.

Тя заяви, че трябва да се попитат тези, които предизвикват тази конституционна криза каква е тяхната цел.

Проблемът не е само в ПП, но и в останалите партии, които са с подобно поведение, такива са от БСП, каза Сачева.

Тя е категорична, че ГЕРБ-СДС няма да отстъпят от тяхната позиция и няма да направят отстъпки от кандидатурата си за председател на НС. „Председателят на НС трябва да е от най-голямата парламентарна група“, каза тя.

Сачева допълни още, че ГЕРБ са готови за нови избори и по-добре да се върви към избори, вместо да се случва това, което виждаме в момента.

Няма как да се закрие парламентарният ден, ако не бъде избран председател и вероятно дебатите в НС ще продължат до неговия избор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *