СВОБОДНО ВРЕМЕ

Украинки бяха изгонени от ресторант в Париж с думите: „Да живее Путин! Чао!” ВИДЕО

Две украински бежанки бяха заснети да бъдат извеждани от парижки ресторант от служител на заведение. Видеото се появи в Twitter на страницата на заместник-кмета на столицата Жан-Люк Ромеро-Мишел.

Във видеото служител на ресторант Le Cozy Montparnasse прави жест на две украинки да напуснат заведението, обяснявайки, че е привърженик на руския президент. След заминаващите жени работникът в ресторанта казва на френски фразата „Да живее Путин! Чао!”.

Украинките, които бяха изгонени от ресторант Cozy Montparnasse в Париж, нарушиха правилата на заведението. Това заяви пред телевизионния канал BFM управителят на заведението, коментирайки скандалния инцидент.

Говорител на ресторанта каза, че жените са посетили тоалетната, но са отказали да направят поръчка, въпреки че правилата гласят, че само гости, които са поръчали нещо от ресторанта, могат да използват тоалетната.

„Те просто не искаха да поръчат нищо и дори принудиха персонала да си губи времето с тях, когато залата беше пълна с клиенти“, каза представител на ресторанта.

Припомняме, че в Берлин украинска бежанка заплаши да погроми кафене “Россия” заради името и дизайна на табелата.

Превод: GlasNews

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *