СВОБОДНО ВРЕМЕ

Зрителите бесни: Хепи Ванче погнуси България снощи

В последните епизоди Хепи Ванче не излиза от коментарите на фермерите в стопанството. В новият й отбор май няма вече човек, който да я харесва, а старите се радват, че са се отървали от нея.

Бързосменящите настроения, непрекъснатото бърборене и мрънкане натоварват съотборниците й и вече почти всички отбягват контакт с нея. Единствено отношението към нея се промени, когато спечели супер награда за прегладнелите си колеги и те се наплюскаха до пръсване в близкия ресторант.

След като за втори път я изпратиха на ратайския бряг Ванчето започна да си отмъщава на всеки, гласувал против нея. Изрисува дори ратайската тоалетна с червен спрей. Но това, че посегна на животните възмути много зрителите. Фермерите все още не са видели тази така наречена „мамба“, да нашари животинките с червена боя и се очаква тяхната реакция.

Надявам се, че скоро ще видим как продукцията ще накаже Ваня, която се е осмелила да напръска овцата. Какво се случва с тези хора, полудяха ли? Защо се държат така лошо с милите животинки?

Това е химия. Вие сериозно ли?

Май всичките, като написа имената на съотборниците.

Това не е първата гавра на новите надежди с животните, помним все още отношението на Радо към тях, за което бе наказан целия отбор. Сега дали ще има реакция от страна на продукцията предстои да видим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *