НОВИНИ

Мистерията около убийството на актрисата Виолета Донева се заплита !

След като вчера в медиите новина №1 бе убийството на актрисата Виолета Донева , първоначално бяха известни само оскъдни данни около инцидента . Звездата от сцената и киното е открита в коридора на жилището си с множество прободни рани и със следи от душене, съобщава България Он Ер.

Заподозряна за убийството на актрисата Виолета Донева е нейна близка роднина с психични проблеми – внучка или племенница. Засега задържани за престъплението няма.

Сигналът за убийството е подаден на 22 октомври.

То се случва в дома ѝ в столичния квартал „Изток“.

Виолета Донева убийство

Пред Bulgaria ON AIR синът ѝ Иво Стайков не пожела да коментира случилото се. „Води се разследване от компетентните органи, когато бъдат установени извършителите и има присъда, ще се знае кой какво е извършил“, каза Стайков.

Виолета Донева дом

През последните дни пред блока е имало постоянно полицейско присъствие.

Още една подробност от последните месеци видя бяла светлина в хода на разследването – Донева е била съкрушена след смъртта на съпруга си – бившият баскетболист Атанас Грънчаров.

От прокуратурата разпространиха информация, че не е ясно кога точно е извършено убийството, но изключиха версията, че става въпрос за имотен спор.

В социалните мрежи министърът на културата проф. Велислав Минеков написа, че е разтърсен от новината за убийството на Виолета Донева: „Няма думи, с които да се опише мъката от загубата на един без време прекъснат пълноценен живот, посветен на българската култура, на българския театър!“

Домът на убитата остава запечатан от разследващите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *