СВОБОДНО ВРЕМЕ

Донко и Соня просълзиха България !

Велико изпълнение на сцената на „Гласът на България“ изправи на крака треньори и публика. Донко и Соня пренесоха хората в космоса и просълзиха всички до които се докоснаха гласовете им.

Трудно решение взе Галена като избра Соня да продължи напред в състезанието, но с ясното съзнание, че нейните колеги няма да изпуснат талант като Донко. И момчето от Варна бе откраднато от Дара, като продължава в нейния отбор.

Не можем да го пуснем Донко да си ходи, коментира Дара, той трябва да пее, да пее още.

Зрителите са на същото мнение, всички искат да продължат да го гледат и слушат.

Глас, който не може да се коментира с думи, енергия, от която оставаш безмълвен …

Радвам се , че Донко продължава защото е талантлив и заслужава да стигне да финала, а там има думата народа и съм напълно убедена, че българите ще гласуват за българския ГЛАС НА БЪЛГАРИЯ! Поздравления Дара, така се прави не си изпуска такъв глас!

Настръхнах. Живея в чужбина и ме разплакаха, толкова силно е въздействието им. И двамата са перфектни, но Соня ми е фаворит .

Уникален глас, убедена съм, че може прекрасно да пее и соул, джаз и всички стилове-той е моят фаворит-скромен,но адски талантлив,пожелавам му победа!

Красиво изпълнена песен,голям талант.Какъв въздействащ глас в изпълнение на прекрасната ни народна музика.Браво!Успех към финала!

Чудесни! Това е глас на България! Само заради тях сядам пред телевизора и гледам ! Искам да чувам само песни на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК! А за тях нямам думи…просълзиха ме! Браво! Респект!

Кадри БТВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *