НОВИНИ

Биячът на момчето в Русе с първи думи

Кадър ФБ

Джан Махмуд е биячът на непълнолетния младеж Иво Бонев. Той се опита да се извини в социалната мрежа, но беше „смлян“ от коментиращите под поста му.

С негово участие бяха разпространени кадри на побой в социалните мрежи. Видеото е заснето в заведение в Русе през април месец, но е публикувано едва сега. На него се вижда как Джан Махмуд бие и унижава непълнолетния младеж Иво Бонев. На кадрите, заснети от трети човек, се вижда как нападателят бие момчето, което в този момент не проявява агресия към него, предаде Актуално.

Той го кара да му целува краката:

След като клипът набра популярност в интернет и над 100 души излязоха на протест в подкрепа на битото момче, самият Джан публикува извинение.

„Относно клипа, който беше публикуван днес с мое участие, моля за прошка потърпевшия, разкайвам се за простотията, която направих в момент на гняв, което не ме оневинява. Съжалявам за постъпката си, разочаровах много хора, още веднъж се извинявам на (Иво Бонев), на хората около него и неговото семейство за психическите травми, които съм им нанесъл, още веднъж съжалявам. Иво Бонев съжалявам за всичко. Готов съм публично да се извиня на всички засегнати от постъпката ми. В момента съм активен спортист и уроних авторитета на всички спортисти с тази моя постъпка с което още веднъж искам да се извиня на всички хора занимаващи се със спорт. Клипът е сниман АПРИЛ месец в русенско заведение в което бях редовен клиент, но никога не съм работил там. Още веднъж най-искрено се извинявам за грешката, която допуснах!“, написа Джан в личния си профил във Фейсбук.

Под поста му валят гневни коментари:

Ония отгоре гледа братле

Първо да те вкарам тебе в тоалетната и след това ще имаш право на извинение.

За съжаление много момчета се държат по този начин, а това е признак на липса на интелект и разум. Помисли занапред, какъв искаш да бъдеш – интелигентен млад човек или нискочело животно. И не гледай нафуканите ти приятелчета какво правят, те не трябва да са твой пример. Дано се промениш.

Това е гавра и унижение при положение, че момчето не ти отвърна. Всичко си има граници!!!Грозна работа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *