СВОБОДНО ВРЕМЕ

Финансов хороскоп за седмицата от 7 до 13 ноември 2022 г-Везни-Стабилни приходи и късмет !

Овен

Поради засиленото негативно влияние на планети като Марс и Меркурий, тази седмица все още не е подходяща за делови преговори. Това се отнася на първо място за Овните, тъй като тези хора са доста сприхави и могат да изрекат не най-приятната дума, когато общуват с колеги или началници. Вероятността да получите увеличение на заплатата в този случай ще бъде равна на нула. Времето е благоприятно за делова активност и поставяне на нови цели. Основното е да се пазите от енергийни вампири и да помните, че натискът и прекомерната инициатива ще бъдат наказани.

Телец

Това е седмицата, в която финансов успех ще очаква учтивите и отстъпчиви хора от този знак. Телците често проявяват негативни емоции, което им отива настрани. Сега това не може да се направи в никакъв случай, особено на работа. В началото на седмицата ще има пълно лунно затъмнение, което означава, че трябва да се грижите за здравето си. Астролозите съветват Телците да се запознаят с продукти, които ще им върнат силата и енергията . С правилното хранене ще бъде по-вероятно да останете силни след тежък работен ден. В този случай приходите ще се повишат.

Близнаци

Влиянието на Венера ще даде на Близнаците емоционална и вътрешна хармония, но си струва да се има предвид, че в периода от 7 до 13 ноември ще бъде лесно да я нарушите. В сложни въпроси, свързани с парите, астролозите съветват да се вслушате в съветите на близки или да действате въз основа на личен опит. Най-добре е да не разчитате на интуицията. Силата на мисълта ще помогне за промяна на живота, а невропластичността на мозъка ще помогне за увеличаването му . Астрологичната обстановка не предразполага към търсене на уязвими места и вглъбяване, а към бързо развитие и движение напред.

Рак

Раците трябва да се съсредоточат върху коригирането на грешките, направени по-рано. Това ще допринесе за кариерния растеж и привличането на пари в обозримо бъдеще. Ако трябва да се съсредоточите върху решаването на сложни проблеми, тогава ви препоръчваме да се запознаете с прости техники и съвети, които ще ви помогнат да направите това . Раците трябва да се пазят от откровена комуникация с непознати, неразумна критика към себе си, груби забележки и неприятни новини. Преживявайки всичко това, Раците ще могат да успеят в работата и във финансовата сфера.

Лъв

Лъвовете сега е желателно да не се страхуват от екипна работа и комуникация. Единственото изключение е вторник, денят на лунното затъмнение. В трудни моменти Лъв ще бъде подпомогнат от практики за привличане на изобилие . С тяхна помощ стандартните и познати неща ще бъдат по-успешни от материална гледна точка. Планетите за Лъвовете сега не са в най-силната позиция: влиянието на ретро-Марс ще ги направи уязвими за потока от негативност. Очакват се неприятности от представителите на Знака, които искат да изразят себе си чрез думи и комуникация.

Дева

Заплахите, претенциите, критиката са методи за влияние, които не само няма да работят, но и ще привлекат големи проблеми с пари и власт. Девите трябва да се научат как спокойно и нежно да доказват правотата си, давайки разумни логични аргументи – това е ключът към успеха в бизнеса и парите. Също така през тези седем дни Девите трябва да се борят с енергийното изчерпване . Ако хората от този знак могат да се придържат към правилата, те ще могат да запазят парите непокътнати. Пазаруването е по-добре да се премести през уикенда.

Везни

В работната и финансовата сфера способността да се показват лидерски качества ще бъде гаранция за стабилни приходи и късмет за Везни. В сряда двойният положителен аспект на Слънцето и Меркурий към Уран може да играе в ръцете на Везни, които търсят вдъхновение. През втората половина на седмицата нощните светила ще се опитат да помогнат на Везните да реализират своите скрити способности . Напълно възможно е в периода от 7-ми до 13-ти на Везните да им се наложи неведнъж да настояват на своето. Слабостта и безволието ще доведат до финансови загуби и проблеми в деловата сфера като цяло.

Скорпион

Скорпионите трябва да помнят, че от сряда ще имат избор. Те ще могат сами да решават в каква посока да се развива дейността им. Важно е да следите случайни събития, които обещават промени в живота . Вселената е на тяхна страна, така че е време да се активизирате в работата и делата. Можете спокойно да разчитате и на помощта на интуицията. Методичността и предпазливостта ще предпазят Скорпионите от лош късмет и парични проблеми. Струва си да заложите не само на рутинни въпроси, но и на задачи, чието решение се дава най-лесно.

Стрелец

Все още е рано за промяна на условията на труд. Стабилността е важна точно сега, особено във вторник, деня на лунното затъмнение. Неформалното общуване с началници и колеги може да доведе Стрелеца до задънена улица. Хората от този знак ще станат по-избухливи, така че е по-разумно да спрете да защитавате мнението си за известно време. Астролозите препоръчват да проявите внимание и грижа към роднини и колеги. Добротата скоро ще им се върне стократно под формата на реципрочни добри дела или пари. С парите астролозите съветват да бъдете внимателни. Силните конспирации за пари ще помогнат да се избегнат загуби.

Козирог

Козирозите най-вероятно ще трябва да отделят много време за работа и дела, поради което могат да се уморят по-бързо през тази седмица. Трябва да се опитате да превърнете дома си в място на силата , така че почивката и релаксацията да станат по-продуктивни. Ако Козирозите си поставят някаква трудна финансова задача, трябва да започнат да я изпълняват още в понеделник. Ще бъде по-лесно да постигнете това, което искате, ако пресметнете всяка стъпка и действате съзнателно. Краят на седмицата ще бъде добър за покоряване на нови върхове и отваряне на нови пътища в сферата на финансите.

Водолей

Водолеите могат да направят скъпи покупки, но в края на седмицата. Ако купите нещо скъпо на 8 ноември в деня на затъмнението, това нещо може да не издържи дори половината от посочения период. Като цяло началото на седмицата ще бъде наситено с проблеми и провали. Очарователните камъни ще помогнат за намаляване на броя на проблемите в областта на работата и финансите. Представителите на Знака могат да получат увеличение на заплатата, ако се опитат да се справят с основните си задължения или предложат някакво нестандартно решение на проблемите. Това е подходящо време за творческа дейност.

Риби

Рибите трябва смело да поискат финансова помощ от близки хора, ако е необходимо. Седмицата е добра за принудителни скъпи покупки, както лични, така и семейни. Ако искате да започнете нов бизнес, първо е по-добре да гадаете, за да разберете дали имате късмет или не. Астролозите съобщават, че в период, белязан от засилено влияние на Венера, но слаб Меркурий, способността за адаптиране към бързо променящите се обстоятелства е важна. Липсата на емоционална гъвкавост може да доведе до големи парични проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *