НОВИНИ

Много богата и известна турска бизнесдама се качи на круиз с любовника си, намериха я мъртва зад борда

Собственичката на бижутерийната империя Tiffany’s в Турция загина нелепо след падане от круизен кораб в южната част на Тихия океан.

Дилек Ертан, 71-годишна, паднала в морето край бреговете на Таити, докато е била на почивка с нейния швейцарски приятел, съобщават турски медии.

Трагедията е станала на 26 октомври, но досега не е била оповестявана в медиите.

Полицията е разпитала 74-годишният и приятел, когато корабът Norwegian Spirit е акостирал три дни по-късно. Той е освободен без обвинение.

Екипажът е държал приятеля и под наблюдение, докато корабът пристигне в пристанището Папеете, столицата на Френска Полинезия, тъй като синът на г-жа Ертек Гьокче Атук твърди, че бижута са изчезнали от каютата и.

Видеонаблюдението е показало, че Ертек е паднала на 26 октомври, но не е била обявена за изчезнала в продължение на 20 часа.

Дилек Ертек отваря първия магазин на Tiffany & Co в Истанбул през 1995 г. и е доставчик на марката в Турция.

Нейните роднини и приятели твърдят, че тя е имала щастлив и спокоен живот и не вярват, че смъртта на Ертек е самоубийство, което също се разследва, пише hurriyetdailynews.

Капитанът на кораба заявил, че тъй като прозорците в каютите са доста високи и балконите са закотвени, е доста трудно случайно някой да падне оттам. След като Гьокче Атук, синът на Ертек, научава новината за инцидента, той отива в Таити, за да наблюдава работата по издирването на майка му, която вече се издирва 11 дни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *