НОВИНИ

Нови шокиращи данни за смъртта на Бирмата! Погребението е…

Един от най-актуалните играчи из софийските улици Георги Станоев, известен като Малката Бирма, е издъхнал в страхотни мъки, научи БЛИЦ от негови близки.

32-годишният бивш футболист и потенциална звезда на ЦСКА се е борил с изключително тежко заболяване, което е нанесло непоправими щети върху мозъка му.

Малката Бирма е страдал от деменция, която е била толкова силна, че не е могъл да разпознае отблизо не само приятелите си, но и неговите родители, които от години са разведени.

БЛИЦ научи, че Станоев ще бъде изпратен до последния си път в сряда, а пред тленните му останки ще се преклонят както сенчести мъже, така и изкусителни представители на поп фолка.

До момента все още не е известно дали до гроба му ще сведат глави бившите му изгори Алисия и Преслава, които до този момент не са публикували съболезнователни думи в социалните си профили.

Според наши източници, заболяването се е отключило заради проблемите на Бирмата с правосъдието. Отделно от това негативна роля е изиграло и прекалените грижи, с които са го обсипвали в богатата му фамилия. Още от 16-годишен той е бил превозван със скъпа лимузина и е имал на разположение персонален шофьор. След това при навършване на пълнолетие, е бил зарадван с подарък чисто ново „Бентли“, а в последствие е всявал респект с многобройна охрана, която не му е била необходима, защото реална опасност за живота му е нямало.

Медията ни разкри първа, че той е издирван с червената бюлетина на Интерпол заради мащабно разследване за контрабанда на цигари.

Неговите приятели ще го запомнят като добро и щедро момче, което независимо от пороците си, е имало голямо сърце.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *