СВОБОДНО ВРЕМЕ

Фънки: Значи, никога не съм участвал в тая идиотщина черен петък, но може би аз съм глупакът!

Никаква вяра в така наречения черен петък и прословутите намаления нямат звездите у нас. Някои от популярните лица дори не знаят за предстоящата акция, която се рекламира навсякъде напоследък.

“Значи, никога не съм участвал в тая идиотщина черен петък, но може би аз съм глупакът!”, сподели важната брънка от журито на “Като две капки вода” Димитър Ковачев-Фънки по повод дните с намаления на стоки и услуги. За т.нар. черен петък музикантът през смях добави: “Направо ме убихте! Никога не съм ползвал черния петък и никога не съм се замислял! Смятам, че това е убийствена глупащина, но в никакъв случай мнението ми не е меродавно! Сигурно е много гот да отидеш в някой мол и да си купиш мигли с 80% намаление!”.

Асеновградската лъвица, певицата Петя Буюклиева, е по-скептично настроена. Тя ни сподели, че не е почитател на подобни намаления, и смята, че истеричната вълна, поне в България, полека отминава.

“Черният петък според мен си отива! В момента икономиката запада, инфлацията е голяма, хората обедняха. Пазаруват по-малко и си купуват само най-необходимото”, казва Петя.

Според нея това кара част от търговците да правят злоупотреби.

“Не съм почитател и не го ползвам този черен петък, защото се изваждат изпод щанда застояли стоки, които са отминали като актуалност. Дори и да ги намалят, винаги личи, че са стари. Всъщност цените в този период са си баш реалните! Знаете, даже и материите имат живот. Миналата година подарихме на сина ни за Коледа икона на Светото семейство, понеже сключи църковен брак.

Бяхме в два магазина на една и съща верига и цената на иконата на едното място беше наполовина по-ниска от другото. Е, как е възможно това – уж намаления за черен петък от един и същи търговец, а цените му различни!”, чуди се певицата. Според нея тези намаления са подходящи за големи страни като Щатите, които имат дългогодишни традиции в това и съответно – по-честни търговци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *