СВОБОДНО ВРЕМЕ

Язък й за милионите! Вижте какъв кич е домът на Антония Петрова СНИМКА

Недоброжелателите в мрежата намериха нов кусур на Мис България 2009, Антония Петрова . Припомняме, че наскоро тя получи много критики заради външния си вид, след като се появи с нови корекции по себе си в национален ефир.

Сега обаче „на прицел“ е домът на миската , който всички определят просто с една дума – кич !

„Парите не купуват класа“, коментират из нета.

Интересното е, че семейството разполага с почти неограничени финансови възможности – да не забравяме, че съпругът на Антония, бизнесменът Ивайло Батинков е един от най-богатите хора у нас. Парите обаче явно не са гаранция за изисканост или добър вкус, съдейки по това, в какво са превърнали семейния си дом Батинкови.

Батинкови дом

Това е масовото мнение на потребителите в мрежата след всички снимки, които Петрова не спира да качва в нета. Тоца, както всички я наричат не особено ласкаво, определено не страда от липса на самочувствие и залива последователите си в Инстаграм с нови и нови кадри, на които демонстрира луксозен начин на живот. Вместо обаче да се възхитят на богато обзаведения й дом, хората определиха видяното като пародия. Със сигурност са хвърлени много пари по обзавеждането, което обаче я коронова като кралица на кича – безспорно!

Антония Петрова къща

В дома на миската се сблъскват в крещящ парадокс стилове, материали и комбинации, които никой уважаващ себе си интериорен дизайнер не би сложил на едно място. Скъп мрамор, абстрактни полилеи и плюшени столове стоят редом до дървени мебели с изчистен дизайн и модернистични елементи.

Батинкови фототапет

На фона на фототапета тя показва лъскави прибори, посуди и свещници, а също така и още една трапезария с голяма правоъгълна маса и столове, чиито цвят няма нищо общо с цветовата гама наоколо.

Антония Петрова трапезария

„Тая жена, че не е в ред, не е и това се знае отдавна. Ама какво му е направила на горкия човек Батинков, че търпи всичко това и си трае“, коментират в нета, пише kliuki.bg.

Антония Петрова дом

Антония Петрова камина

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *