НОВИНИ

Христо Иванов изнерви Румен Радев: На вашият енергиен министър му липсват първите 7 години

Силният човек в „Демократична България“ провокира президента с реплика за министър от служебния кабинет по време на вчерашните консултации.

Енергийната политика на служебното правителство търпи, меко казано, много сериозна критика. Не знаем къде е завършил вашият енергиен министър, но не мисля, че произходът на дипломите е толкова определящ, смятам, че първите седем години са много по-важни от личната степен на образование, каза Христо Иванов.

Видимо изнервен, Румен Радев му отговори по следния начин: „Те, резултатите говорят какво стана с цената на газа, какво стана с интерконектора. Всеки има лични предпочитания, аз съдя по резултатите, но наистина този разговор смятам да го прекратим и нека всеки да внимава с позициите си. Към мен приемам всичко, аз от години наред, вие знаете по времето на господин Борисов, какво се изсипва и продължава да се изсипва тук към тази институция. Към мен, да, но когато хората, които работят за мен, са атакувани, аз няма да мълча. Особено пък военнослужещи, които нямат право да се защитят. Като върховен главнокомандващ, аз съм длъжен поне да отстоявам тяхното достойнство“.

Редактор: Недко Петров

Стопкадър NOVA NEWS

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *