НОВИНИ

Смразяваща гледка: Обляно в кръв и посиняло дете издъхна в столичния „Люлин“

Полицията в София изяснява смъртта на дете на година и 10 месеца. По първоначална информация, сигналът е получен тази сутрин от родителите на детето, които живеят в квартал “Люлин”.

На мястото е била изпратена линейка. Тя е откарала детето в столична болница, където то е починало.

Образувано е досъдебно производство, научи БНР от източници в МВР.

Тепърва ще се изясняват причините за случилото се.

Междувременно във Фейсбук се появи публикация на жена, станала свидетел на ужасяваща сцена в 12-и ДКЦ, който се намира в “Люлин”. По всяка вероятност става въпрос за същия случай.

Ето какво пише тя:

“Днес ми се случи нещо от което още не мога да се отърся. Бях на месечна консултация в 12-та поликлиника с децата, и докато доктора преглеждаше едно от децата на вратата почна да се блъска. Доктора отвори вратата и беше баща с дете на ръце увито в одеяло и крещеше, че детето не диша. Детето видимо на не повече от три години, но гледката беше потресаваща…

Кръв от уста, уши, носле и вече беше посиняло. Доктора веднага се втурна с още няколко доктора и сестри да спасяват детето. След около 10 минути дойде бърза помощ и полиция. След още 10 минути извадиха детето в безжизненото състояние и го откараха с линейната.

Не знам как е детето, но от докторите се разбра, че детето е пребито зверски, и за съжаление едната сестра изкоментира, че едва ли ще оживее… Моля ви хора, ако нямате търпение, желание и нерви не раждайте деца…”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *