СВОБОДНО ВРЕМЕ

Ето коя певица призна, че е била пребита като куче, подобно на актрисата Диана Димитрова СНИМКИ

Актрисата Диана Димитрова, позната ни като д-р Огнянова от хитовия сериал ‘Откраднат живот“ хвърли бомба с разкритието си, че преди 5 години е била пребита като куче от изветен мъж от актьорската гилдия.

Тя не пожела да назове неговото име, а именно това искат да научат нейни почитатели, както и други жертви на въпросния мъж. Певица от „Мюзик андъл“ и сестра на звезда от „Сървайвър“ подкрепи актрисата и заяви, че е била също физически насилена от мъж и категорично не одобрява премълчаването на истината.

„Като жена преминала през това, напълно осъзнавам, че мълчанието не е решение! Колкото повече мълчите и прощавате става по-лошо и по-лошо! Браво за смелостта на Диана Димитрова! Мъжете, които нанасят физически и психически тормоз са мъже само по полови белези. Извинение и прошка за това няма“, пише певицата Красимира Иванова от „Мюзик айдъл“ през 2007г. Тя е сестра на Нели от „Сървайвър“, която дори се окичи с победа от шоуто.

За часове под признанието на актрисата се изсипаха стотици коментари. Повечето от тях изразяват подкрепа, но я призовават да обяви името на насилника, за да няма нови жертви.

„Диана, отново показвате силен дух и благородство! Изключителна актриса! А, това, което сте преживяли е истински ад! Но, както се вижда, лесно не могат да Ви уплашат! По-лошото е мълчанието на останалите. С него, човек много трудно се бори. Недоумявам всеки път, когато се сблъскам с това малодушие, а често ми се случва“, гласи един от коментарите под поста на актрисата, която е и успешен художник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *