НОВИНИ

Извънредно! Откриха гумената лодка на изчезналите рибари Ивелин и Петър СНИМКИ

Откриха гумената лодка заедно с греблата на двамата рибари Ивелин Тодоров и Петър Петров. Току-що плавателният съд е бил намерен на брега на язовир “Мандра”, на около 1,5 км. от предполагаемото място, където са влезли двамата рибари, съобщава „Флагман“.

По лодката няма видими нарушения. Извършва се оглед на брега, където е открита лодката, но до момента следи не са открити.

В момента издирвателните действия продължават с участието на водолази от сектор „Спасителни оперативни дейности” при РДПБЗН, ИАРА – Бургас и доброволци с лодки.

Обходихме много голяма площ от езерото „Мандра“, но няма никакви следи от изчезналите рибари Ивелин Тодоров и Петър Петров. Това каза пред Флагман.бг водолазът спасител Валентин Иванов.

„Най-вероятно ще продължим да ги търсим. Днес обходихме района на с. Присад, предприятието „Промет“, Новоселци и пак се върнахме по същия път. А вчера ги търсихме около 5 часа в района на с. Твърдица. Тук в езерото няма течение, както при морето – където потъне тялото, там остава“, каза още Иванов.

Той добави, че липсата на очевидци прави много трудно издирването.Снимки: Булфото

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *