НОВИНИ

Българският Меси е готов на всичко в името на народа!

Ние и нашите избиратели искаме да има редовно правителство. Ние не искаме да се прехвърля повече време. То ако сумираме, президентът Радев е и президент и премиер вече две години с кратки прекъсвания. Ние държим политическата система да излъчи свое редовно правителство, което да носи отговорност.

Това коментира Бойко Борисов.

Затова според мен системните партии, партиите, които мислят за народа си, е нормално да ни подкрепят. В името на това да имаме редовно правителство аз отново направих крачка назад. Депутатите бяха много против. Но ГЕРБ и СДС сутринта решихме, че по-правилно за държавата е да излъчим различен премиер. Защото и след нови избори през март ситуацията ще е същата. И тогава мога да се обзаложа, че ще има избори и през май. И тогава питам защо изобщо има политическа система. Само да упракваме президента – не е честно. Последният, който може да се заподозре в симпатии към Радев, е ГЕРБ, посочи той.

Затова ГЕРБ взе решение да излъчи за кандидат за премиер една гражданска кандидатура, която е далеч от нас. Това е доказан, умен, успял, с гражданска позиция, патриот. Той е критичен. Доказан като образование, знание и умения, посочи още Борисов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *