СВОБОДНО ВРЕМЕ

Калин след отпадането от „Фермата“: Чувствам се горд, всички ме изпратиха с аплодисменти

Бившият хандбалист Калин Евтимов, който отпадна от „Фермата“ съвсем малко преди финала на аграрната надпревара, смята да си остане да си живее на село, въпреки че е роден в столицата. Основната причина за това е 4-годишната му дъщеря. „Мисля, че засега е по-добре да расне на село, отколкото в града“, каза Калин в сутрешния блок на bTV. Столичанинът живее в село Долна Диканя с жена си, която е украинка от Киев и детето им.

Той каза също, че излиза от формата с разнопосочни чувства. От една страна е доста разочарован, че не е стигал финала, от друга е благодарен, че е срещнал хора, с които ще продължи близките си отношение и след края на предаването. Калин посочи като фаворит за победител във „Фермата“ Иван, който беше един от най-силните му съюзници в играта.

Вече бившият „фермер“ заяви, че работата му в строителството няма нищо общо с това, което са го карали да прави в телевизионното стопанство. Той обясни, че в съвременните ремонтни и строителни дейности почти не се ползват чук и пирони, нито пък трион, да не говорим за брадва. Така Калин разсея мнението, че уменията, които се демонстрират в аграрното риалити са полезни в реалния живот. Отпадналият участник каза също, че „Фермата“ го е научила най-вече на още по-голямо търпение и да запазва спокойствие във всяка ситуация, вместо да избухва.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *