СВОБОДНО ВРЕМЕ

Обявата, която разплака цял свят -Баба предлага безплатна квартира в замяна на само едно единствено нещо

На един от най-известните сайтове за обяви има една, която наистина звучи невероятно. Това е обява за апартамент от 150 квадрата на френската улица в Белград с климатик, камина, тераса, интернет и паркинг, пишат от novostibg.eu.

Както се посочва в обявата, възрастна, осигурена и толерантна госпожа, която живее сама, предлага безплатна квартира на момиче, студентка, да живее с нея до края на следването.

Както се казва в текста, собственичката на апартамента е със здрав разум и бодър дух, с наскоро нарушено здравословно състояние поради стрес и внезапна загуба на любим човек.

Прекарала е инфаркт и по-лека операция, но вече успешно се възстановява.

Обявата е качена от членове на семейството ,които задължително искаме някой примерен да живее в апартамента с нашата роднина, за да бъде сигурна и тя и ние, че не е сама. В замяна очакваме момичето е да е отговорно, почтено, възпитано, хуманно и нормално да се държи така, сякаш е в своя дом и с баба се, пишело в обявата.

От него НЕ се изисква да бъде медицинска сестра, нито чистачка за бабата, освен да купува някои хранителни стоки за дома или лекарства, това е-посочва се в обявлението.

Изисква се само да ѝ правите компания , защото никой човек не заслужава да бъде сам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *