СВОБОДНО ВРЕМЕ

БНТ се раздели с емблематична водеща

Българската национална телевизия се разделя с едно от най-обичаните и емблематични лица на обществената телевизия – Мария Андонова. Водещата на предаването “100% будни“ слиза от екран, за да поеме по нови професионални предизвикателства.

“Благодаря на БНТ, че ми позволи да бъда себе си през цялото това време и за това, че ме накара да повярвам в себе си и в качествата, които притежавам. Екипът на “100% будни“ е прекрасен! Бих искала да благодаря и лично на Стефан А. Щерев за огромната опора през годините, в които сме били заедно на екран“, споделя Мария Андонова.

“Мария Андонова е изключителна дама, невероятен професионалист и колега. Разделяме се с нея с голяма тъга, но, разбира се, уважаваме решението ѝ да продължи своя професионален път в друга посока. Пожелаваме ѝ успех и все такава нестихваща енергия“, споделя Николай Табаков, директор на дирекция “Програмно съдържание“ в БНТ.

Екипът и ръководството на Българската национална телевизия пожелават на Мария Андонова здраве и успехи на новите хоризонти.

Предаването “100% будни“ се излъчва всеки делничен ден от 9:20 ч. по БНТ 1 с водещ Стефан А. Щерев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *