СВОБОДНО ВРЕМЕ

Трудно сбогуване: Писмото на Марлон Брандо, за раздялата с приятелката му, е обявено за продажба (снимка)

Ръкописно писмо от актьора Марлон Брандо, в което той се развежда с френската актриса и танцьорка Соланж Подел, е обявено за продажба на търг на RR, пише CNN.

Съобщава се, че писмото се продава за 15 000 долара, а търгът приключва на 9 февруари. Французойката Подел е любовната тръпка на Брандо през 40-те години на миналия век. По онова време актьорът е обещаваща звезда на Бродуей.

Изданието пише, че писмото съдържа голям брой правописни грешки. В него Брандо пише с молив, че иска да приключи аферата си с актрисата по мирен начин.

“За да не си помислиш, че съм пълен простак, ти пиша това писмо. Искам да ти обясня, че заради моя странен, мечтателен характер не искам да нараня чувствата ти”, пише Брандо.

В писмото се казва, че Подел трябва да приеме думите на Брандо с отворено съзнание, тъй като те илюстрират истината. Актьорът пише, че има неуравновесени емоции, но ще си спомня за нея с любов.

“Когато се срещнем във Франция (вероятно през октомври), се надявам поведението ми да е малко по-зряло”, пише Брандо.

Съобщава се също, че Брандо и Подел се запознават през 1947 г., след като момичето е поканено зад кулисите по време на постановката на “Трамвай “Желание”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *