СВОБОДНО ВРЕМЕ

Страсти в мрежата: Остра реакция от Преслава заради скъсаната обувка (СНИМКА)

Навръх “Свети Валентин” ви показахме на каква ужасна и мизерна гледка се е натъкнала в самолета Преслава, заради която сега и се иска направо да се скрие някъде.

Поп фолк звездата пусна кадъра в профила си в социалните мрежи, както прави обикновено, но вместо да пожъне успехи и внимание, получи унищожаващи коментари.

Всъщност Преслава искаше да изрази възмущението и погнусата си от авиокомпанията, на която се е доверила за полета си, само че скъсаната обувка на една от стюардесите, която се вижда от снимката, над която певицата е написала “Никой не трябва да лети с тази сган”, ѝ донесе много лош късмет.

И преди вълната от недоброжелателни изказвания да продължи, Преслава побърза да внесе важно уточнение за кадъра и така да потуши, доколкото може развихрилите се страсти.

Изпълнителката влезе в обяснителен режим, за да се защити от мощния хейт по свой адрес. “В отговор на разни “доброжелатели”, които са решили да се правят на големи разбирачи и съдници, бих искала да кажа, че не осмивам жена, която не може да си позволи нови обувки, а компания, която не й предоставя такива.

Тя не си избира с какво да иде на работа, а е длъжна да бъде с униформа, подсигурена от работодателя ѝ. Самолетът се разпадаше отвсякъде. Още когато влезнахме, вътре не беше чистено. Цялата седалка беше в трохи и боклуци. Слава Бог, се прибрахме живи и здрави. Имайте предвид също, че хората си плащат за подобен риск и мизерия”, написа Преслава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *